fbpx

Undo: Verboden kennis

Verboden kennis speelt zich af in de wereld van Cthulu. Dit 5e deel in de undo serie introduceert een nieuw mechanisme: krankzinnigheid. Minpunten verdubbelen voor antwoorden voor de gekozen symbolen (ingeslagen paden). Dus: nog meer uitdaging en spanning. Weten jullie het mysterie te ontrafelen en het lot te veranderen? UNDO is een uniek spelsysteem voor puzzelaars en speurders. Geen mini-games die je moet oplossen maar al onderzoekende moet jij met je team overleggen en de juiste keuzes maken. Dat lijkt eenvoudiger dan dat het is. De keuzes liggen niet altijd voor de hand en alleen als het team goed samenwerkt ontrafel je het verhaal en voorkom je de fatale gebeurtenis.

 

Het Verhaal

Het tragische verlies van een geliefde laat niets anders dan verdriet en verslagenheid achter in UNDO Verboden Kennis. Je bent een Architect van het Lot. Je kunt naar specifieke momenten in het leven van een overleden persoon springen en de tijd stilzetten om gebeurtenissen in het leven van de overledene te veranderen en daardoor de dood ongedaan maken. Maar je kunt alleen korte momenten veranderen. Hopelijk is dat kleine beetje voldoende. In dat geval zullen de nieuwe stappen in het leven van de overledene leiden tot een betere levensweg. De volgende missie die je met elkaar moet oplossen, brengt je naar de mythische wereld van H.P. Lovecraft. Je komt terecht in Arkham, Massachusetts in de jaren twintig van de 20e eeuw. Volg de instructies op de uitlegkaarten stap voor stap. Er zijn geen spelregels: de kaarten vertellen je wat je moet doen.

 

Gepubliceerd door White Goblin

White Goblin is een Nederlandse spellenfabrikant welke zich richt op Nederlandse vertalingen van populaire buitenlandse spellen.

 

 

Waar kun je dit spel kopen?

€14,95

€??

share post:

Leave a Reply

Very Cool Card Games