fbpx

Undo: Op zoek naar de schat

Op zoek naar de Schat speelt zich af in de jungle van Centraal Amerika. Dit is het 4e deel in de UNDO serie en introduceert een nieuw mechanisme: wonden. Als het team 3 of meer wonder oploopt wordt het spel verloren. Dus: nog meer uitdaging en spanning. Weten jullie het mysterie te ontrafelen en het lot te veranderen? UNDO is een uniek spelsysteem voor puzzelaars en speurders. Geen mini-games die je moet oplossen maar al onderzoekende moet jij met je team overleggen en de juiste keuzes maken. Dat lijkt eenvoudiger dan dat het is. De keuzes liggen niet altijd voor de hand en alleen als het team goed samenwerkt ontrafel je het verhaal en voorkom je de fatale gebeurtenis.

 

Het Verhaal

Het tragische verlies van een geliefde laat niets anders dan verdriet en verslagenheid achter in UNDO: Op zoek naar de schat. Je bent een Architect van het Lot. Je kunt naar specifieke momenten in het leven van een overleden persoon springen en de tijd stilzetten om gebeurtenissen in het leven van de overledene te veranderen en daardoor zijn dood ongedaan maken. Je kunt alleen korte momenten veranderen, maar hopelijk is dat kleine beetje voldoende. In dat geval zullen de nieuwe stappen in het leven van de overledene leiden tot een betere levensweg. De volgende missie die je met elkaar moet oplossen, brengt je naar de jungle in Centraal-Amerika. Volg de instructies op de uitlegkaarten stap voor stap. Zo leer je wanneer en hoe je welke kaart kunt gebruiken in het spel.

 

Gepubliceerd door White Goblin

White Goblin is een Nederlandse spellenfabrikant welke zich richt op Nederlandse vertalingen van populaire buitenlandse spellen.


Lees meer over Escape Room spellen

How Escape Room Games Came to Dominate Games Culture

Unlock! Legendarische Avonturen aangekondigd

A Primer for Escape Room: The Game

Dossier De Oude Eik

The Butterfly Curse – Horror Escape Room Game

Undo: Kersenbloesemfestival

share post:

Leave a Reply

Very Cool Card Games