fbpx

The Butterfly Curse – Horror Escape Room Game

Let op! Dit spel is engelstalig…dan weet je dat

“The Butterfly Curse” is een horror escape room voor thuis, die gebruik maakt van fysieke en digitale puzzels met een duister verhaal waarin je wordt meegenomen naar een ijzingwekkende ervaring, waarbij het soms onmogelijk lijkt om het verschil nog te zien tussen feit en fictie.

 

 

Een mysterieuze envelop bevindt zich in jouw handen. Met binnenin gesloten, het materiaal die jouw brug zal zijn tussen de fysieke en digitale wereld. Dit materiaal leidt jou naar enigmas en puzzels die je moet oplossen om de wrede vloek te overleven. Alleen jouw vindingrijkheid en moed zullen je helpen.

Tijdens de middeleeuwen vervolgde de Inquisitie de meest machtige en ambitieuze heksen en roeide ze volledig uit in Europa. Elke coven aanbad een demoon, maar één specifieke groep aanbad Farglos, de vervloekte boodschapper.

Er zijn verschillende theorieën over de herkomst van deze entiteit, maar de oudste uitleg komt van een vreemd manuscript uit de veertiende eeuw. In dit document wordt het verhaal van Graal vertelt.

Waar kun je dit spel kopen?

v.a.€20

share post:

Leave a Reply

Very Cool Card Games